За нас

Getparts.bg е уеб сайт за употребявани авточасти с изключително улеснена потребителска част, възможност за търсене по много критерии, интуитивен интерфейс и дизайн.

 

Уеб сайтът е платформа, а не търговец или посредник между продавач и купувач. Налице е директна връзка между потребителите.

Офертите са само за авточасти втора употреба. Обяви публикуват търговци и частни лица, напълно безплатно. Няма ограничение в броя публикувани обяви*.

 

Налице е интуитивен интерфейс с опции, които липсват при други подобни платформи. Системата позволява позициониране на търсене, както и възможност за покупка с няколко клика.

Възможност за изключително лесно качване на множество оферти, цели автомобили, корекция на параметри, архивиране и т.н.

Опцията за позициониране на търсене е начин за индиректна заявка към търговци или потребители с цел удовлетворяване на вашето търсене, дори и към момента съответната част да не е налична.

 

Ние даваме възможност на частните и бизнес потребители да публикуват своите оферти, търсения за употребявани авточасти, принадлежности, автоаксесоари, гуми, джанти, както и всичко останало необходимо за подмяната и поддръжката на автомобила.

 

Getparts.bg се ангажира пред своите потребители, да следи за качеството на услугата, пълните функционалности на системата и необходимите промени с цел създаване и поддържане на единствената по рода си платформа за авточасти втора употреба с директна връзка между физически и юридически лица- купувачи и продавачи.

 

За въпроси, мнения и препоръки, пишете на  e-mail: office@getparts.bg или support@getparts.bg